Vila Wolf – Jupiter Romania

Camera parter cu balcon si AC

Camera parter cu balcon si AC

La parter pe partea dreapta se gasesc 4 camere duble, cu iesire directa catre exterior unde fiecare camera are propriul balcon cu scaune, masuta si uscator de rufe. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial plus un pat suplimentar pentru 1 persoana, extensibil la nevoie, aer conditionat, frigider cu congelator, LED – TV HD diagonala 60 cm, cablu-tv peste 100 de programe, internet wireless, baie cu cabina de dus (apa calda permanenta), ferestre PVC cu geam termopan si plase contra insectelor, mobilier modern.

Vila Wolf, clasificata la trei stele

Vila Wolf, clasificata la trei stele, este o constructie noua pe patru nivele, amplasata pe litoralul Marii Negre in Statiunea Jupiter, intr-un splendid cadru natural, ferit de trafic si zgomot, care asigura un confort foarte bun de cazare si masa la preturi foarte convenabile.

Spatioasa, fara sa isi piarda intimitatea, vila este deschisa pe toata durata anului si pune la dispozitia oaspetilor spatii pentru organizarea taberelor, conferintelor sau a altor activitati similare.

Vila Wolf Jupiter

O perdea de vegetatie abundenta izoleaza Satul de Vacanta Zodiac, unde Vila Wolf este amplasata, de zona aglomerata a statiunii. Aceasta particularitate “ambiental montana” asigura pe timpul verii racoarea si linistea care va poate relaxa dupa o zi de plaja. Vila Wolf este pozitionata la o distanta de 700 m (10 minute de mers pe jos) fata de plaja Jupiter si 900 m de plaja Neptun (stegulete).

Tur Virtual 360 Camera Parter Fara Terasa

[photonav url=’http://vilawolf.ro/wp-content/uploads/2016/01/finaltest.jpg’ container_height=300 mode=drag360 animate=left position=right label=1]

Contact Vila Wolf

Aleea Liliacul, Nr.10 Jupiter Cod 905502 Jud. Constanta - Romania
Email: office@vilawolf.ro | Telefon: 0749 99 79 19 | Mobil: 0722 34 25 89
http://www.vilawolf.ro