Vila Wolf – Jupiter Romania

Camera etaj 3 cu Aer Conditionat

Camera etaj 3 cu Aer Conditionat

Din receptie, pe scara interioara, se ajunge la etajul III unde se gasesc 3 camere (cele mai spatioase ale vilei), amenajate ultramodern la nivel de 3-4 stele, ce ofera un comfort sporit, recomandate de asemenea familiilor compuse din mai multi membri, dar si celor mai exigente gusturi. Doua camere au pat matrimonial plus o canapea extensibila mare, iar cea de-a treia camera are un pat matrimonial plus un pat suplimentar pentru o persoana. Toate cele 3 camere sunt dotate cu aer conditionat, frigider, LED-TV HD diagonala 80 cm, cablu-tv peste 100 de programe, internet wireless, baie cu cada sau cabina de dus cu hidromasaj (apa calda permanenta), ferestre PVC cu geam termopan si plase contra insectelor, mobilier modern si lenjerie noua.

Vila Wolf, clasificata la trei stele

Vila Wolf, clasificata la trei stele, este o constructie noua pe patru nivele, amplasata pe litoralul Marii Negre in Statiunea Jupiter, intr-un splendid cadru natural, ferit de trafic si zgomot, care asigura un confort foarte bun de cazare si masa la preturi foarte convenabile.
Spatioasa, fara sa isi piarda intimitatea, vila este deschisa pe toata durata anului si pune la dispozitia oaspetilor spatii pentru organizarea taberelor, conferintelor sau a altor activitati similare.

Vila Wolf Jupiter

O perdea de vegetatie abundenta izoleaza Satul de Vacanta Zodiac, unde Vila Wolf este amplasata, de zona aglomerata a statiunii. Aceasta particularitate “ambiental montana” asigura pe timpul verii racoarea si linistea care va poate relaxa dupa o zi de plaja. Vila Wolf este pozitionata la o distanta de 700 m (10 minute de mers pe jos) fata de plaja Jupiter si 900 m de plaja Neptun (stegulete).

Contact Vila Wolf

Aleea Liliacul, Nr.10 Jupiter Cod 905502 Jud. Constanta - Romania
Email: office@vilawolf.ro | Telefon: 0749 99 79 19 | Mobil: 0722 34 25 89
http://www.vilawolf.ro