Vila Wolf – Jupiter Romania

Jupiter-Activitati

 Zona in detaliu JUPITER

Jupiter – statiune estivala, situata in extremitatea de S-E a Romaniei (judetul Constanta), pe tarmul Marii Negre, între  Neptun si Cap Aurora, la 10 km nord de municipiul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ si 40 km sud de Constanta, la o altitudine de 5-20m.

Amplasarea statiunii Jupiter s-a facut într-o conceptie compozitionala determinata de configuratia terenului, trasata pe doua coordonate – faleza (plaja) spre mare si un alt element natural, Padurea Comorova spre interior, ambele legate printr-o zona centrala activa.

activ

Plaja statiunii Jupiter are o orientare optima spre soare si se remarca prin bogatia si finetea nisipului, fiind fragmentata de numeroase golfulete care dau un aspect dantelat acestei portiuni de litoral. Marea, limpede si nepoluata, este lipsita de fauna periculoasa.

Aici descoperiti multiple posibilitati de distractie, de practicare a sporturilor nautice si agrement, pentru toate gusturile si varstele: fotbal sau volei pe plaja, plimbari cu skijet-ul, banana sau canapeaua, scubadiving, pescuit, etc.

 

Micuta si cocheta, Jupiter este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc, cu numeroase hoteluri, vile, camping, restaurante, baruri, discoteci, piscine, terenuri de sport, parc de distractii pentru copii, teatru de vara pentru spectacole si concerte, cinema in aer liber, lacuri si spatii verzi care contribuie la petrecerea unei vacante de neuitat la malul Marii Negre.

Satul de Vacanta Zodiac constituie un punct de atractie al statiunii. Amplasat in imediata apropiere a zonei centrale, dar si a statiunii Neptun, intr-un splendid cadru natural, ferit de trafic si zgomot, este recunosut ca fiind o oaza de vegetatie sub soarele torid al verii, cu spatii de cazare inconjurate de vegetatie abundenta, zona in care se afla si Vila Wolf.

terasa_zona_detaliu vila_wolf_vedere_principala

In apropiere de Vila Wolf, 500m spre Neptun, amenajat intr-un superb cadru natural la marginea Padurii Comorova, gasiti Aventura Parc – locul ideal pentru cei mici dar si pentru cei mari, unde va puteti petrece cateva ore de neuitat in compania familiei sau a prietenilor practicand catarari pe diverse trasee, escaladari de pereti, tiroliana, tir cu arcul si air soft, etc. La cativa metri distanta se afla Complexul Prichindel Neptun (Bowling, Bazar, Luna Parc), si el preferat de turisti pentru diverse cumparaturi si distractii.

Contact Vila Wolf

Aleea Liliacul, Nr.10 Jupiter Cod 905502 Jud. Constanta - Romania
Email: office@vilawolf.ro | Telefon: 0749 99 79 19 | Mobil: 0722 34 25 89
http://www.vilawolf.ro