Vila Wolf – Jupiter Romania

Early Booking

early-booking

SUPER OFERTA EARLY BOOKING:

– 10% discount pentru rezervarile cu plata integrala a sejurului, aferente perioadelor 06.05.2024-30.06.2024 si 01.09.2024-30.09.2024. In aceste perioade copiii cu varsta pana la 11,99 ani beneficiaza de cazare gratuita, iar copiii cu varsta intre 3-11,99 ani beneficiaza gratuit de masa (jumatate de portie).
– 10% discount pentru rezervarile cu plata integrala a sejurului, aferente celorlalte perioade.
Ofertele se aplica la tarifele de cazare si masa.

Ofertele speciale pentru Early Booking nu se cumuleaza cu alte promotii sau discount-uri speciale si nu se pot achita cu vouchere de vacanta.

Serviciile de masa sunt obligatorii.

Oferta este valabila pentru rezervarile facute cu mai mult de 30 zile inainte de data sosirii (check-in), in limita locurilor disponibile.

Pentru rezervari pasii necesari sunt urmatorii:

1. Apasati butonul ”REZERVA ACUM” care se gaseste sus, in partea dreapta, pe bara de meniu.

2. Alegeti data sosirii, respectiv a plecarii. Vor fi prezentate toate tipurile de camere disponibile pentru perioada aleasa de catre dvs si costul total al sejurului. Acesta este calculat standard doar pentru 2 adulti si include servicii de cazare+pensiune completa.

3. Selectati tipul de camera dorit apasand butonul ”Rezerva acum”.

4. Selectati numarul suplimentar de persoane (adulti si/sau copii) care vor sta in respectiva camera, daca este cazul. Selectati varsta fiecarui copil. Procedati la fel pentru fiecare tip de camera in parte, daca doriti sa rezervati mai multe tipuri de camere diferite, sau daca componenta familiilor este diferita. Concomitent va fi afisata oferta detaliata a sejurului solicitat.

5. Apasati butonul ”Confirmati rezervarea”.

6. Completati formularul cu datele dvs de identificare: numele si prenumele, CNP, CI seria si numarul, adresa exacta unde domiciliati – tara, judetul, localitatea, strada, numarul, blocul, scara, etajul, apartamentul, adresa de email, numar de telefon.

7. Veti primi prin email factura proforma completata cu datele dvs.

8. Achitati factura aferenta serviciilor turistice rezervate pe site-ul nostru, astfel:

A. ONLINE CU CARDUL 

B. ONLINE CU VOUCHERE DE VACANTA PE CARD EMISE DE CATRE EDENRED SAU UP ROMANIA – doar pentru rezervarile flexibile si garantate

C. ONLINE IN RATE EGALE FARA DOBANDA PRIN CARD DE CUMPARATURI

D. PRIN VIRAMENT CU ORDIN DE PLATA

Se poate achita, dupa cum se doreste, fie:

– avans prima noapte de cazare si masa aferenta fiecarei camere, diferenta urmand a se plati in ziua sosirii (se poate achita si cu vouchere de vacanta pe carduri Sodexo, Edenred si UP Romania), sau

– integral, daca doriti sa beneficiati de reducerile oferite pentru Early booking

Rezervarea va fi facuta doar dupa efectuarea platii.

9. Veti primi confirmarea rezervarii si factura fiscala pe email.

Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi se poate face astfel:

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

starcard.png

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

0lasuta.pngRate fara dobanda  ceas.pngperioada de gratie de pana la 56 de zile

 mana_cu_card.pngcomision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·         Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·         Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

·         Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·         Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 banner_text_apb.png

Prin credit card emis de Garanti BBVA

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în x rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente”

Garanti

Prin card de credit emis de First Bank

 

banner_text_2_firstbank.pngbanner_text_1_firstbank.pngAnul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website ………………… si poti beneficia de ………… rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Franklin

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  • Alegi optiunea de plata „Online prin card bancar”
  • Introduci datele cardului
  • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

Start la cumparaturi !

Multumim Echipa Wolf !

Contact Vila Wolf

Aleea Liliacul, Nr.10 Jupiter Cod 905502 Jud. Constanta - Romania
Email: office@vilawolf.ro | Telefon: 0749 99 79 19 | Mobil: 0722 34 25 89
http://www.vilawolf.ro