Vila Wolf – Jupiter Romania

Turul Vilei

Vila Wolf, clasificata la trei stele

Vila Wolf, clasificata la trei stele, dar cu conditii si dotari superioare, este o constructie noua pe patru nivele, amplasata pe litoralul Marii Negre in Statiunea Jupiter, intr-un splendid cadru natural, ferit de trafic si zgomot, care asigura un confort foarte bun de cazare si masa la preturi foarte convenabile.

Spatioasa, fara sa isi piarda intimitatea, vila este deschisa pe toata durata anului si pune la dispozitia oaspetilor spatii pentru organizarea taberelor, conferintelor, teambuildingurilor, cantonamentelor sau a altor activitati similare.Vila Wolf Jupiter

O perdea de vegetatie abundenta izoleaza Satul de Vacanta Zodiac, unde Vila Wolf este amplasata, de zona aglomerata a statiunii. Aceasta particularitate “ambiental montana” asigura pe timpul verii racoarea si linistea care va poate relaxa dupa o zi de plaja. Vila Wolf este pozitionata la o distanta de 700 m (10 minute de mers pe jos) fata de plaja Jupiter si 900 m de plaja Neptun (stegulete).


camera etaj cu aer conditionat - 4

Vila Wolf


camera etaj cu aer conditionat - 4

Receptie Vila Wolf

Restaurantul, situat intr-un cadru ambiant deosebit la etajul 2 al vilei, poate asigura in conditii ireprosabile toate cele trei mese zilnice, inclusiv organizarea dineurilor si meselor festive. Vezi Restaurant

Delicioasele preparate culinare, pregatite de un personal calificat, alcatuiesc un meniu foarte bogat si diversificat care poate satisface toate gusturile.


camera etaj cu aer conditionat - 4

Restaurant Vila Wolf


camera etaj cu aer conditionat - 4

Terasa Restaurant

Atunci cand nu doriti sa luati masa la restaurant, un gratar pregatit chiar de dumneavoastra, reprezinta o alternativa ce vi se ofera pentru serile de vara calduroase, in compania prietenilor sau a rudelor. Terasa amenajata in spatele vilei cu loc de joaca pentru copii, gratar de caramida, chiuveta, mese si bancute de lemn, sta la dispozitia turistilor.

Holurile de la receptie si etajul 1, care sunt amenajate cu canapele, fotolii, mese, carti de joc, rummy, table, sah, pot contribui de asemenea la divertismentul si relaxarea dumneavoastra.


camera etaj cu aer conditionat - 4

Loc de joaca


camera etaj cu aer conditionat - 4

Terasa si gratar

Calitatea serviciilor, grija si atentia deosebita pe care gazda le acorda fiecarui detaliu si fiecarui turist, sunt particularitati importante ce deosebesc Vila Wolf de alte structuri de cazare. Prin prezenta noastra permanenta in vila pe durata intregului an, dorim ca vacanta dumneavoastra sa nu sufere din nici un punct de vedere. Aceasta apropiere intre turisti si gazda, dorim sa conduca la crearea unei relatii speciale, de prietenie, care sa poata fi tradusa astfel:

„Come as a tourist, leave as a friend !”.

Contact Vila Wolf

Aleea Liliacul, Nr.10 Jupiter Cod 905502 Jud. Constanta - Romania
Email: office@vilawolf.ro | Telefon: 0749 99 79 19 | Mobil: 0722 34 25 89
http://www.vilawolf.ro